Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pina - Infó - Cikk képes leírás - Pina.tlap.hu
részletek »

Pina - Infó - Cikk - Pina.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pina.tlap.hu » Pina - Infó - Cikk
Keresés
Találatok száma - 5 db
A világ leghíresebb vaginái

A világ leghíresebb vaginái

Van, akinek duplán nőtt, és olyan is akad, akinek nem fejlődik ki. Volt, aki provokált vele, és volt, aki 620 férfit elégített ki a segítségével egy nap alatt. Kihirdették már a legerősebbet is, és mítoszok szólnak a harapós fajtájáról. A The Frisky összegyűjtötte a leghíresebbeket. Női hüvelyek célkeresztben.

Kiherélt pinák

Kiherélt pinák

Fogadjuk meg az Okos szex című felvilágosító cikk anonim szerzőjének tanácsát: tartsunk szünetet zsebhokizás közben, sőt az az ijesztő tény se tartson vissza minket, hogy a hím makákók, akik közel állnak az emberhez az evolúciós láncban, három másodperc alatt élveznek el, pörgessük át inkább a nyomtatottpina-piac új versenyzőjét, a szomorú bukás után most újrainduló Penthouse-t. A magyar sajtó aranypillanata volt, amikor a Penthouse korábbi kiadója beköszöntő írásában 'bevállalós, tényfeltáró puncimagazint' ígért az olvasóknak. Adta volna az Isten, de mégsem kaptuk meg tőle, aztán hamar meg is szűnt a lap. Talán majd most - gondoltam az újságos bolt előtt állva, majd vadul meredező mellbimbómat ingembe rejtettem, és megvettem az Igazi Penthouse első számát. Már a címlap rengeteg információt hordoz. A legszembeötlőbb, hogy a virtigli szexmagazin címlapján nem félmeztelen leány fotója, hanem egy nyilván művészinek szánt akttorzó látható: se mell, se pina, ehelyett izmos hátat és egy jelentős darab feneket kapunk + egy bónusz női sarkot, a habkőfetisiszták nagyobb örömére. Hadd szaladjak az események elébe: a Penthouse olyan meztelennős magazin, ami szégyelli ezt, és minden eszközzel megpróbál másnak látszani. Például azzal, hogy elvétve mutat meztelen nőket.

Pina

Pina

A női nemi szervek a nők szaporító szervei, melyek két csoportba sorolhatók. Léteznek külső és belső nemi szervek. Előbbihez a szeméremdomb, a kis- és nagyajkak, a hüvely, a Bartholin-mirigyek és a csikló tartoznak, míg a másik csoportba a méh, a méhkürtök vagy petevezetékek , és a petefészkek tartoznak.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Puncikupak

Puncikupak

Hogy mi is a puncikupak, és mire is jó? Az egyszer használatos rugalmas 'csésze' a hüvely, a szemérem ajkak, a csikló és környéküknek a védelmét szolgálja. A Va j-j Visor borotváláshoz fejlesztették ki, hogy elkerüljük ezen testrészek sérülését, de szoláriumozásnál is kitűnő, hiszen védi a női nemi szervet a káros UV sugaraktól, a permetező szolárium esetében pedig megakadályozza, hogy a vegyszer a hüvelybe kerüljön, ja és természetesen fürdőruha és a fehérnemű próbálásnál is baromi hasznos. Ha esetleg nem tudjátok elképzelni, hogy a képen látható tárgyat hogyan is kell használni, akkor itt megnézhetitek, sőt a myspace-en még a barátotok is lehet a Va j-j Visorral!

Szőrös vagy borotvált pina?

Szőrös vagy borotvált pina?

Az 1990-es, 2000-es években az internet jóvoltából még gyorsabban terjedő pornófilmeknek köszönhetően változás állt be a punci trendben is. Míg tíz évvel korábban teljesen elfogadott és természetes volt szőrrel borított női nemi szerv, ma már a legtöbb pasi szégyelli bevallani a haveri társaságban is, ha izgatja a borotválatlan punci látványa. Szinte minden újság harsogja a csupaszság követelményét, és nagyon úgy tűnik, hogy húsz-harminc éven belül sem lesz divat a retro ilyen téren. A nők többsége nem meri felvállalni, hogy megtartsa a szőrzetét, a férfiak java pedig elvárja, hogy csupasz legyen a lábak köze. A borotvált nemi szervek rajongói a higiénia, és a könnyedebb érzés mellett érvelnek, illetve hangoztatják, hogy ily módon elkerülik annak lehetőségét is, hogy orális szex alkalmával partnerüknek folyamatosan piszkálniuk kelljen a hulló szőrszálakat a nyelvükről. Ezzel szemben vannak olyan nők (meglehetősen kevesen), akik úgy vélik, ugyan több idő ráfordításával, de a megfelelő higiénia szőrös punci esetében is fenntartható, és inkább nem csupaszítják le magukat. Pontosan azért, mert ma már ez ritkaságnak, kuriózumnak számít. Különböző internetes fórumokon már külön csoportok alakultak a szőrös puncik imádatára, ahol a hasonló gondolkodású férfiak és nők osztják meg egymás között a tapasztalataikat, illetve keresnek maguknak borotválatlan partnert.

igennem
Tuti menü